Menu
EUR
Anky van Grunsven de door de KNHS uitgeroepen Ruiter van de eeuw!

Anky van Grunsven de door de KNHS uitgeroepen Ruiter van de eeuw!

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0

Bij Zalda Ruitersport De nieuwe collectie van ANKY® Technical Casuals! Wat weetjes over Anky over haar Hippische carriére? Lees dan snel verder.........

 

Zoals wij paardenliefhebbers weten heeft Anky van Grunsven niet alleen een glansrijke Carriére gehad maar heeft ze ook voor een prachtige kledinglijn gezorgd, niet alleen voor de ruiter maar ook voor je paard. Voordat ik het over haar prachtige collectie ga hebben die twee keer per jaar wordt uitgebracht, wil ik ook de weetjes over Anky op een rijtje zetten. In 1980 reed Anky samen met haar eigen eerste paard Prisco haar allereerste dressuurwedstrijd in de L-klasse. In 1982 promoveerde ze samen naar de Z-klasse. En na twee jaar werd het duo voor het eerst Nederlands Kampioen. In 1994 werd Anky in Den Haag Wereldkampioene op het onderdeel kür op muziek tijdens de Wereldruiterspelen. Met Bonfire pakte zij vervolgens in totaal achtmaal de nationale dressuurtitel. Vijf keer won zij de Wereldbekerfinale met Bonfire, een titel die ze later nog viermaal zou pakken met Salinero. Tijdens de Olympische Spelen in Athene en Hongkong pakte ze opnieuw individueel goud, ditmaal met Salinero. Dankzij Salinero schreef Anky geschiedenis als de meest succesvolle dressuurruiter aller tijden. Ook won

ze samen met Salinero viermaal de finale van de Wereldbeker. Ook heeft ze vele eretitels en onderscheidingen op haar naam staan zoals ruiter van het jaar maar de KHNS riep haar ook uit als beste ruiter van de eeuw! Tevens werd ze tijdens het bekende Sportgala geëerd als Sportvrouw van het Jaar. Door haar Olympische successen werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Tussen de bedrijven door werd in 1998 door Anky van Grunsven en haar partner Sjef Janssen haar eigen kledinglijn ontwikkeld, vanwege een tekort aan modieuze comfortabele en kwalitatief hoogwaardige rijkleding en aanverwante ruitersportartikelen. Vanuit haar persoonlijke ervaringen rees bij Anky en haar partner en coach Sjef Janssen, de vraag of het niet mogelijk was kleding en artikelen te ontwikkelen waarin ruiter en paard beter kunnen functioneren. Hierbij moest het gebruik van hoogwaardige technische materialen en stoffen centraal staan. Na dik 20 jaar wordt er bij ANKY® Technical Casuals nog dagelijks gezocht naar nieuwe technologieën en productverbeteringen om de vraag naar producten van topkwaliteit te beantwoorden. Bekijk deze schitterend mooie mouwloze poloshirts maar eens uit de nieuwe voorjaar/zomer collectie, verkrijgbaar in vele kleuren waarvan een aantal kleuren met glittercoating.

 

https://www.zalda.nl/anky-mouwloos-polo-shirt.html

Indien op voorraad 1 á 2 dagen levertijd! Niet goed, geld terug.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »