Menu
EUR
Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholm

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0

Equestrian Stockholm pistacio

 

Het zal de meeste van jullie niet zijn ontgaan dat de producten van Equestrian Stockholm aan het assortiment van Zalda Ruitersport zijn toegevoegd. Wij zijn ontzettend verheugd om deze mooie artikelen aan onze klanten voor te stellen want de artikelen van Equestrian Stockholm zijn echt, maar dan ook echt heel stijlvol.

 

De eigenschappen van Equestrian Stockholm

Johanna Ingelsson is de CEO van Equestrian Stockholm en begon dit merk doordat ze geïnspireerd was door sterke (jonge) vrouwen die hun droom volgden in de paardensport. Johanna wilde graag een merk opzetten dat producten uitbracht met een sterke uitstraling, geïnspireerd op de hardwerkende jongens en meisjes in de paarden wereld. Ook vond zij het belangrijk dat haar leefstijl als vegetariër en het geven om het milieu gespiegeld werd in haar merk.

 

Een van de doelen van Equestrian Stockholm is dat zij producten willen maken die ecologisch verantwoord zijn en milieuvriendelijk zijn. Zo zijn de producten gemaakt op een milieuvriendelijke manier en zijn de producten ook gemaakt van ecologische en milieuvriendelijke materialen. Equestrian Stockholm maakt veel gebruik van gerecyclede materialen, daarnaast maakt Equestrian Stockholm geen gebruik van dons of bont in hun producten en gebruiken zij alleen materialen waarbij geen dierenleed heeft plaatsgevonden. Wij als paardenliefhebbers zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee.

 

Motto ES

 

Equestrian Stockholm hoopt door het goede voorbeeld te geven er meer merken op een ecologische en milieuvriendelijke manier gaan produceren.

 

De producten van Equestrian Stockholm staan bekend om hun mooie details, sterke uitstraling en goede kwaliteit. Zo gaan de producten lang mee en blijven de producten ook lang mooi. Dit is een eigenschap dat ze bij Equestrian Stockholm erg belangrijk vinden, mededoor hun kijk op verantwoord ondernemen. Equestrian Stockholm vult hun producten op met een combinatie van gerecyclede materialen en gebruikte resten koffie bonen. Deze koffie bonen zorgen er voor dat de producten de geuren kunnen neutraliseren waardoor de producten minder vaak gewassen hoeven te worden. Dit bespaart ons als ruiters werk en hierbij gebruiken we minder water. Doordat de producten van Equestrian Stockholm langer mee gaan heb je minder snel een nieuw zadeldek, oornetje of jas nodig. Ideaal natuurlijk! Dat betekent niet dat wij de mooie producten van Equestrian Stockholm niet gewoon willen bemachtigen en bij onze eigen collecties willen toevoegen ;)

Geïnteresseerd in de producten van Equestrian Stockholm? Neem dan snel een kijkje op de website van Zalda Ruitersport, kom langs in onze winkel of bekijk onze collectie van Equestrian Stockholm online.

Wij hebben voor jullie in deze blog een aantal producten uit het assortiment van Equestrian Stockholm op een rijtje gezet, klik en bekijk!

 

CHAMPAGNE

Deze collectie heeft de producten in de kleur champagne en past door de neutrale champagne tint bij ieder kleur paardenvacht. De collectie heeft een zeer warme en chique uitstraling mede door de gouden details.

 

 

ES champagne

 

 

Equestrian Stockholm Active Performance Jacket.

Equestrian Stockholm Oornetje.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek.

Equestrian Stockholm Leg Protection Champagne Front large & Back large.

Equestrian Stockholm fleece bandages.

 

BORDEAUX

De Bordeaux collectie van Equestrian Stockholm is zeer uitgebreid en heeft wederom een warme chique uitstraling door de warme rode tint. Met deze Bordeaux collectie kun je niet de fout in gaan.

 

 

 

Equestrian Stockholm Fleece Jacket Bordeaux maten XS t/m L.

Equestrian Stockholm oornetje Bordeaux Full

Equestrian Stockholm sokken Bordeaux maat 37 t/m 41.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Bordeaux Full DR.

Equestrian Stockholm fleece bandages Bordeaux 4M.

 

 

GREY BORDEAUX

Deze collectie is een mooie combinatie van een bordeaux rode kleur en een grijs- zilveren kleur. Ook deze collectie geven jou en je paard een stoere look.

 

 

 

Equestrian Stockholm oornetje Grey Bordeaux Full.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Grey Bordeaux Full DR.

Equestrian Stockholm fleece bandages Grey Bordeaux 4M.

 

AMAZONITE

De collectie Amazonite is een van de favoriete collecties, de diepe smaragdgroene kleur met beige en zilvere details zorgen voor een stoere look voor jou en je paard.  

 

 

 

amazonite

 

 

Equestrian Stockholm Jacket Amazonite Emarald Green maten XS t/m M.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Amazonite Full DR.

Equestrian Stockholm Leg Protection Amazonite M t/m L.

Equestrian Stockholm fleece bandages Amazonite 4M.

 

PISTACHIO WHITE

De Pistacio white collectie heeft een frisse uitstraling. Deze collectie is DE collectie van het voorjaar van 2020. De artikelen hebben een pistache groene kleur met witte afwerkingen en zilveren details.

 

 

ES-pistachio-white

 

 

Equestrian Stockholm UV Protection Top Pistachio white maten XS t/m L.

Equestrian Stockholm oornetje Pistachio white Full.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Pistachio white Full DR.

Equestrian Stockholm fleece bandages Pistachio White 4M.

 

LAVENDER

Deze collectie is de zomercollectie en is als favoriete collectie teruggehaald voor het zomerseizoen van 2020. De producten hebben een lila paarse kleur die is afgewerkt met witte parels. Een zeer elegante en frisse collectie voor de zomer!

 

 

es lavender

 

 

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Lavender Full DR.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Lavender Pony Jump.

Equestrian Stockholm oornetje Lavender Full.

Equestrian Stockholm fleece bandages Lavender 4M.

 

OLIVE & GOLDEN OLIVE

Deze olijf groene collectie heeft champagne en gouden details en uitgebreid met een naaste collectie zonder de champagne en gouden details.

 

 

ES olive

 

 

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Olive Full DR.

Equestrian Stockholm Dressage Zadeldek Golden Olive Full DR.

Equestrian Stockholm fleece bandages Olive 4M.

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »