Menu
EUR
De dekens van Horseware

De dekens van Horseware

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0

DE GESCHIEDENIS VAN HORSEWARE

Horseware begon in 1985 met een klein team in Dundalk, Ierland . Na maanden van onderzoek en naaien met de hand werd het prototype van de nu iconische Rambo Original geboren, waarmee de norm werd gesteld voor modern vloerkleedontwerp. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot 's werelds meest vertrouwde producent van paardendekens.

Opgericht door Tom en Carol MacGuinness , leidde hun vastberadenheid om een ​​deken te produceren die niet lekte, het paard niet deed zweten en niet uitglijdde, tot de creatie van de eerste volledig waterdichte en ademende uitruk die echt werkte.

Tegenwoordig wordt het Rambo-assortiment nog steeds gemaakt in dezelfde stad in Ierland onder het toeziend oog van Tom en met dezelfde aandacht voor detail en materiaal van hoge kwaliteit  waar ze zo trots op waren in 1985. Ze streven er voortdurend naar om het beste te produceren dat ze kunnen en zijn gegroeid uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van kleding voor paarden en ruiters. 'We stoppen nooit met evolueren; we zoeken altijd onbetreden paden, verleggen grenzen en vinden nieuwe uitdagingen.'

We geloven dat we innoveren omdat we creëren. En door innovatie maakt horseware een verschil in het leven van jou en je paarden.

 

HOE DE DEKENS GEMAAKT WORDEN

  1. Afneembare capuchon van 100 g
  2. Liner System - De 300g glansverhogende polyester voering blijft veilig op zijn plaats met ons voeringlussysteem.
  3. Surefit nekontwerp - Het Surefit nekontwerp zorgt ervoor dat de deken goed voor de schoft zit, elke druk verlicht en de schouders ruimte geeft, ontworpen om alle maten paarden om de nek te passen
  4. Veeg het staartkoord schoon
  5. Reflecterende veiligheidsstrips
  6. Drie veilige kruissingels - Voor extra bescherming en een veiligheidssysteem om snel los te laten onder extreme druk.
  7. Gepatenteerde beenbogen - Hiermee kan het vloerkleed als een envelop rond de buik worden gevouwen, om het te beschermen en meer vrijheid te geven.
  8. Gepatenteerde V-voorsluiting - tilt het tapijt van de schouder zodat het niet wrijft en het comfortabeler maakt om te grazen.

     

Ballistische nylon buitenkant

Een van de sterkste stoffen op de markt en super glad zodat andere paarden er geen grip op kunnen krijgen met hun tanden.

Antibacteriële voering aan de binnenkant
Voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

 

 

De technologieën 

VARI-LAYER ®  TECHNOLOGIE?

Vari-layer ® is de laagjes thermisch gebonden vezelvulling om maximale warmte vast te houden zonder de zwaarte van een standaard vulling - meer warmte met minder gewicht.

Thermisch gebonden vezelvulling die in dit systeem wordt gebruikt, behoudt zijn luchtigheid in de loop van de tijd, zelfs tijdens het wassen, waardoor uw deken op zijn beurt de warmte optimaal vasthoudt

 

Waarom is dit goed voor mij en mijn paard?

Voor de eigenaar betekent het minder fysiek gewicht om op de rug van uw paard te tillen en betekent het ook dat uw paard minder gewicht draagt.

Voor paarden die moeite hebben met het vasthouden van conditie of voor oudere paarden kan dit een hulpmiddel van onschatbare waarde zijn om ze zelfs op de koudste nachten warm en behaaglijk te houden.

Door de vezels aan de zijkanten te leggen, kan de deken dichter op het lichaam van het paard zitten, waardoor de warme lucht wordt vastgehouden en de buik eronder beter wordt bedekt.

Onze super ademende Aquatrans ® technologie die gebruikt wordt in onze turnouts zorgt ervoor dat al het vocht naar buiten wordt afgevoerd , waardoor het paard comfortabel blijft

Aqua trans technologie

1.  De buitenste hydrofobe laag is waterafstotend en drijft deze waterdamp door de stof en weg van de buitenkant van de wissel. Daarom stoot het het binnendringen van water af dat van buitenaf komt.

2.  De binnenste hydrofiele laag houdt van water en trekt zweet weg van het lichaam.

Deze waterdichte technologie is een van de beste op de markt en zorgt ervoor dat je paard droog en comfortabel blijft tijdens het dragen van Rambo®, Rhino® en Amigo® turnouts.

 

 

 

Hoe was je de wissel?

Om uw wissel zelf te wassen, moet u eerst het overtollige vuil en modder voorzichtig van buitenaf borstelen. Eenmaal droog, spoel je je turn voorzichtig af en gebruik een was die speciaal is ontwikkeld om paardenuitrukkingen schoon te maken zonder de stof of waterdichte coatings te beschadigen, bij voorkeur een natuurlijke of niet-biologische stof. Sterke of biologische wasmiddelen kunnen de waterdichte coating beschadigen.

We raden af ​​om je wissel te wassen met een hogedrukreiniger, omdat de druk van de wasmachine de waterdichte laag op de wissel mogelijk kan beschadigen. Wassen moet worden gedaan op een Cool Wash, niet hoger dan 30 graden Celsius.

Zodra je turn grondig is gewassen, hang je hem uit om te laten drogen en vouw je hem netjes op in een ademende opbergtas. Niet stomen. NIET in de droogtrommel drogen met warmte . Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van vocht of vochtige plaatsen en vermijd overmatige hitte. De tassen waarin onze Horseware® Turnouts zijn verpakt, zijn een perfecte tas om opnieuw te gebruiken voor opslag van de wissel.

 

 

Insectenwerende technologie

De meesten van ons weten dat insecten worden aangetrokken door bepaalde geuren en
worden afgestoten door anderen. Recente studies hebben ontdekt dat ze
reageren op dezelfde manier op bepaalde kleuren, en op hun beurt hun
gedrag kan worden beïnvloed door kleur.


Insecten worden van nature aangetrokken door felle kleuren zoals geel,
witte of donkere kleuren die lijken op huid of staarten. Echter, kleuren
zoals lichtgroen of aqua gemengd met oranje zal niet registreren wanneer
gezien in het UV-spectrum, waardoor insecten hiervan worden afgeschrikt
kleurencombinaties. Dit is op zichzelf een natuurlijk afschrikmiddel.


Dit nieuwste onderzoek op het gebied van kleurtechnologie wordt gebruikt in de Amigo
Evolutie heeft geresulteerd in een toonaangevend product in de voorhoede
van insectenwerende technologie voor paarden.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »