Menu
EUR
Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0

Wij zijn een samenwerking met Kimberly Duchateau van Equine Art Photography & coaching begonnen. En met goede redenen, we willen jullie laten meegenieten van onze grootste passie "paarden". Dat gaan wij doen via social media zoals Instagram, Facebook en onze website, daar kunnen jullie gaan genieten van de prachtige foto's van Kimberly Duchateau. We laten jullie niet alleen kennis maken met ons prachtig fotomodel King maar ook met alle spullen die je paard nodig heeft, en dan niet te vergeten hoe jij als ruiter er trendy en modieus kunt uitzien. Daarnaast willen wij alle belevenissen die wij meemaken in de winkel en paardensport met jullie delen. Hou onze social media goed in gaten en laat je verrassen.

Om jullie een beetje kennis te laten maken met onze fotograaf Kimberley zullen we eerst iets over haar vertellen. Kimberly is 28 jaar en verliefd op fotograferen in het vastleggen van speciale momenten. Na haar eerste fotoshoot wist Kimberly dat ze dit de rest van haar leven wilden blijven doen. Ze houdt ontzettend van de romantische stijl: light & airy, en dat zie voornamelijk ook terug in haar foto’s. Haar motto is dan ook ” Live , love and take pictures ”

Kimberly fotografeert niet alleen paarden maar ze is ook gespecialiseerd in bruiloften en loveshoots! Hiervoor kun je op de volgende link klikken en dan kom je op haar wedding photography site uit: 

https://kimberlyduchateauphotography.com/

 

Haar website voor de paardenshoots zijn ze aan het vernieuwen die komt binnenkort weer online voorlopig kun je alleen even terecht op haar Facebook en Instagram pagina  De volgende link is haar facebookpagina Equine Art Photography 

https://www.facebook.com/Equineartphotography/

 


De voorbereidingen op een fotoshoot:

Allereerst is een fotograaf natuurlijk belangrijk. Naast de fotograaf is ook een locatie belangrijk, doe je dit op je eigen terrein, stal of juist in het bos of strand? En zeker in het zomerseizoen zullen je foto's prachtig worden. Maar dit kun je allemaal met je fotograaf bespreken.

Dan is jouw outfit aan de beurt je kunt ervoor kiezen om een klassieke outfit te dragen zoals kleding van het merk Kingsland of een stoere outfit van bijvoorbeeld HV Polo. Om echt niks te vergeten tijdens de shoot kun je een lijstje maken. Hierop zet je de spullen die je moet meenemen. Vergeet dan ook niet de standaard dingen er ook op te zetten zoals cap en laarzen. 
Het is ook handig om je ideeën voor de fotoshoot op je lijstje te zetten zodat je tijdens de shoot bepaalde ideeën niet kan vergeten.


 

Nu is je paard aan de beurt, doormiddel van een heerlijke wasbeurt zal je paard prachtig blinken dat kun bv. doen met de verzorgingslijn van Cowboy magic. Zo heb je de Yellowout shampoo deze neutraliseert gele vlekken en werkt oplichtend voor alle haarkleuren: zwart, wit, kastanje, roodbruin, roodschimmel, palomino of bont. De Cowboy Magic Rosewater Conditioner is een echte innovatie op het gebied van paardenverzorging. Het zorgt ervoor dat het haar er gezond uitziet. U kunt Rosewater conditioner gebruiken als een conditioner en krachtpatser ná het wassen met shampoo. Dan is er nog de Detangler & Shine van Cowboy Magic daarmee verdwijnen knopen, klitten en dreadlocks als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. De zijdeproteïnen in Detangler zorgen ervoor dat het behandelde haar na het kammen stralend glanst.

 

 

 

Geef alle paarden spullen die je gaat gebruiken tijdens de fotoshoot een flinke poetsbeurt. Vet al het leer in zoals je zadel en het hoofdstel dit kun je doen door de producten van Leovet te gebruiken, van lederzeep tot lederbalsem tot ledercreme. Achter de ontwikkeling van Leovet paardenverzorgingsartikelen staat meer dan 40 jaar ervaring. Leovet gebruikt alleen grondstoffen en actieve ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. Leovet combineert kwaliteit en werkzaamheid met eenvoudig gebruik van producten. Leovet betekent slimme verzorging, voor gezondere paarden en minder werk voor de ruiter. Dan is het zadeldekje en de bandages aan de beurt, zoek een passende kleur uit die ook bij jou outfit past. Denk daarbij aan de mooie collectie van Anky.

 

 

Nu zijn jullie klaar om de fotoshoot te starten, foto’s maken van jou en je paard zijn altijd leuk! Dus heel veel plezier met jullie shoot. Nog een fotograaf nodig? Denk daarbij dan onze Kimberly Duchateau zij gaat het hele land door om jullie te fotograferen.  

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »