Gratis verzending vanaf €50,- Lees meer

Go to account settings

Dekens/dekjes wasservice

Het regelmatig laten wassen en onderhouden van paardendekens, dekjes en zadelpads verlengt de levensduur van de dekens. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er gebruik gemaakt professionele machines en wordt er vloeibare zeep van een A merk gebruikt.

Het regelmatig laten wassen en onderhouden van paardendekens, dekjes en zadelpads verlengt de levensduur van de dekens. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er gebruik gemaakt professionele machines en wordt er vloeibare zeep van een A merk gebruikt. Tevens worden de dekens standaard gedesinfecteerd voor overdraagbare ziektes zoals bv schimmel, daarbij kunnen de dekens ook waterdicht gemaakt worden. Na het wassen en drogen worden de overige haren zoveel mogelijk verwijderd, is er een reparatie nodig aan je deken dan kan deze gerepareerd worden. Daarna worden de dekens weer in plastic hoezen ingepakt zodat ze stofvrij kunnen worden opgeslagen. Elke maandag worden in onze winkel de dekens/dekjes opgehaald en de week erna worden ze netjes weer afgeleverd zodat u ze weer in onze winkel kunt ophalen.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. 

Contact

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »