Pharma Horse Biotine+ 1000

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen

Huid, haar en hoeven bestaan uit vezelachtige eiwitten. Deze eiwitten worden keratine genoemd. Biotine speelt een zeer belangrijke rol in de vorming van deze Keratine. Het is wetenschappelijke bewezen dat middels het bijvoeren van Biotine, de gezondheid van hoef,haar en huid verbeterd kan worden. Biotine is ook wel bekend onder de naam vitamine B8. PharmaHorse Biotine ondersteunt gezonde hoeven en gezond haar en huid.

Biotine is een wateroplosbare B vitamine welke onmisbaar is. Veel vee- en krachtvoer is Biotine arm en bevatten vaak slechts 1-2 mg/kg, daarom is het raadzaam om biotine in de vorm van een supplement bij te voeren. Biotine is een zeer veilig supplement om bij te voeren. Er zijn geen bijwerkingen of toxiciteit bekend bij paarden en het is makkelijk toe te dienen.

PharmaHorse Biotine bevat geen vulstoffen als dextrose of maltodextrine. Het biedt het lichaam naast Biotine ook MSM (methylsuflonyl methaan) als ondersteuning voor een gezonde hoefgroei en goede hoornkwaliteit. Daarnaast is er 1 gram lijnzaadolie aan toegevoegd, zodat het product niet te veel stuift bij toevoeging aan het voer.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »