De dekens van Bucas Nederland

Een tijdje terug hebben we samen met Jacob van Bucas Nederland handige filmpjes opgenomen. Interesse in de verschillende dekens van Bucas? Lees (en bekijk) dan zeker onze blog....

Een tijdje terug hebben we samen met Jacob van Bucas Nederland handige filmpjes opgenomen. Hieronder hebben wij al onze filmpjes geplaatst met een kleine samenvatting, zo hoeft u alleen de filmpjes te bekijken die voor u van belang zijn. Blijft u met vragen zitten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel.

☎ 043 220 01 75

✉ [email protected]

 

Zalda Ruitersport, Tuin & Dier

Heerderweg 4

6267NH Cadier en Keer

 

Bucas dekens

Bucas power turnout light

De Bucas Power Turnout heeft een buitenkant van ballistic nylon en is waterproof, ademend en heeft een warmte reflecterende aluminium coating. De Power Turnout heeft een Stay-dry antibacteriële voering, wat betekent dat de deken ook op een nat paard gelegd kan worden en heeft dan de werking van een zweetdeken. De deken zal uw paard snel drogen en kan op het paard blijven liggen, waardoor het niet nodig is om dekens te wisselen. Beste te gebruiken bij 16 en -10 graden.

 

Bucas power turnout extra

De Bucas Power Turnout heeft een buitenkant van ballistic nylon en is waterproof, ademend en heeft een warmte reflecterende aluminium coating. De Power Turnout heeft een Stay-dry antibacteriële voering, wat betekent dat de deken ook op een nat paard gelegd kan worden en heeft dan de werking van een zweetdeken. De deken zal uw paard snel drogen en kan op het paard blijven liggen, waardoor het niet nodig is om dekens te wisselen. Beste te gebruiken bij 13 en -25 graden.

 

Bucas Therapy turnout light

Een nieuwe variant therapy deken. De buitendeken is een ademende deken die ook waterdicht is. De deken zorgt voor ontspanning en losgelatenheid bij paarden. Je paard mag er overdag gewoon mee in de wei. Beste te gebruiken bij 14 en 0 graden.

 

Bucas therapy turnout medium

De Bucas therapy turnout medium is een deken die geschikt is voor buiten, die ook waterdicht en ademend is. Je paard mag er overdag gewoon mee naar de wei. De deken zorgt voor ontspanning en losgelatenheid bij paarden. Beste te gebruiken bij 12 en -10 graden.

 

Bucas therapy turnout extra

Therapy deken en turnout in een. De deken is waterdicht, ademend en zorgt voor ontspanning bij paarden. Beste te gebruiken bij 10 en -20 graden.

 

Bucas therapy turnout met hals

Alle Therapy turnout dekens kun je combineren met een hals. De gladde nylonvoering aan de binnenkant beschermt de manen. De deken is waterdicht en ademend. De hals is zo ontworpen dat er geen regen de deken binnen kan lopen.

 

Bucas Irish turnout

De deken is volledig waterproof en ademend met een 1200 denier Rip-stop buitenstof. Ademende gladde voering en plooien bij de schouders voor extra bewegingsvrijheid. De deken is uitgevoerd met een comfortabele voorkant en een afgedekte voorsluiting.

 

Bucas smartex

De Bucas smartex is voorzien van een stay dry voering. Door deze voering heb je geen zweetdeken meer nodig de deken kan op een nat paard gelegd worden. De deken zal uw paard snel drogen en kan op het paard blijven liggen, waardoor het niet nodig is om dekens te wisselen. Beste te gebruiken tussen de 12 en -10 graden.

 

Bucas smartex extra

De bucas smartex extra is gemaakt van ballistic nylon dit is een (bijna) onverwoestbare stof. Is voorzien van een stay dry voering. Door deze voering heb je geen zweetdeken meer nodig de deken kan op een nat paard gelegd worden. De deken zal uw paard snel drogen en kan op het paard blijven liggen, waardoor het niet nodig is om dekens te wisselen. Ook kan er een hals aan bevestigd worden. Beste te gebruiken tussen de 10 en -20 graden.

 

Bucas smartex rain

De bucas smartex is een waterdichte en ademende deken, gemaakt van ballistic nylon dit is een (bijna) onverwoestbare stof. Is voorzien van een stay dry voering. Door deze voering heb je geen zweetdeken meer nodig de deken kan op een nat paard gelegd worden. De deken zal uw paard snel drogen en kan op het paard blijven liggen, waardoor het niet nodig is om dekens te wisselen. Ook kan er een hals aan bevestigd worden. Beste te gebruiken tussen de 14 en 0 graden.

 

Bucas smartex rain met hals

De hals is waterdicht en ademend, gemaakt van ballistic nylon dit is een (bijna) onverwoestbare stof. In de hals zit de stay dry voering, bij de manen zit nylon stof ter bescherming van de manen.

 

Bucas Shamrock Power

De Bucas Shamrock Power is een multifunctionele deken. Deze deken kan zowel als zweetdeken, transportdeken en als lichte staldeken gebruikt worden. De dubbele laag Stay-dry voering voert overtollige warmte af en houdt uw paard altijd droog, zodat u ook niet dekens hoeft te gaan wisselen. Door de antibacteriële voering blijft de deken fris en in goede conditie.

 

Bucas Freedom

De Freedom biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en de garantie van Bucas kwaliteit. En is verkrijgbaar als regendeken, medium met 150 g isolatie en Extra met 300 g isolatie in de wintercollecties. Met een stertke van 600 denier.

 

Bucas dublin halster

Het legendarische Bucas Dublin halster is ontworpen om comfort te bieden.
Dit wordt bereikt door de zachte en toch sterke zijdezachte banden en de onderlegde neus en kopstuk. Een speciaal gevormde ring zorgt ervoor dat het halster gemakkelijk te openen en te sluiten is en voorkomt ook het schuren van de haak tegen het paard. De haak is zo ontworpen dat deze niet aangetast kan worden door sneeuw, ijs en lage temperaturen. Het kopstuk is verstelbaar met een gesp.

 

Extra tips & tricks

Hoe bepaal je de juiste maat deken?

 

Wastips van Bucas en Zalda ruitersport

 

Werking van de sluiting van de Bucas dekens

 

Werking van de stay dry voering

 

Uittesten van de ballistic nylon

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »