Abonneer op onze nieuwsbrief voor 10% korting
Gratis verzending vanaf €50,-
Lees meer

Go to account settings

Stal- & onderdekens

Staldekens zijn geschikt voor het warmhouden van geschoren paarden wanneer zij op stal staan. Geschoren paarden kunnen zichzelf minder goed warm houden en hebben profijt van een staldeken ter bescherming tegen de kou.

Staldekens zijn geschikt voor het warmhouden van geschoren paarden wanneer zij op stal staan. Geschoren paarden kunnen zichzelf minder goed warm houden en hebben profijt van een staldeken ter bescherming tegen de kou. Een staldeken is niet waterdicht en daarom niet geschikt als deken voor op de wei. 

Zalda heeft een breed assortiment aan staldekens in diverse kleuren, printjes, modellen en maten. Wij bieden enkel de beste kwaliteit van topmerken zoals Bucas, Eskadron, Kentucky en Equiline!

Op zoek naar de juiste maat?

Measuring your horse

Bucas adviseert het volgende:
Meet uw paard vanaf (A) het midden van de borst over de schouder tot en met het verste deel van de bil (B). Als u uw paard gemeten heeft, kies dan de maat die het dichtste bij de afmeting van het paard zit (A-B).

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »