Abonneer op onze nieuwsbrief voor 10% korting
Gratis verzending vanaf €50,-
Lees meer

Go to account settings

Voedingssupplementen

Bij Zalda shop je voedingssupplementen van de beste kwaliteit van topmerken zoals NAF, PAVO, Pharmahorse, Sectolin en Leovet. Wij bieden voedingssupplementen voor diverse doelen zoals bescherming van luchtwegen, huid, haar, spieren, pezen en meer!

Bij topsport, blessures, seizoenswisselingen of ziekte zijn voedingssupplementen wellicht een goed idee voor jouw paard. Er zijn diverse voedingssupplementen met verschillende doeleinden en gebruiksvoorschriften. Bij Zalda heb je keuze uit een uitgebreid assortiment aan supplementen van topmerken zoals NAF, Pharmahorse, Sectolin, PAVO en meer!

Luchtwegen

Gezonde luchtwegen zijn essentieel voor een goede algehele gezondheid. Paarden die luchtwegproblemen hebben, hebben last van hoesten, snot of een verminderde conditie. Om de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren bieden wij Respirator Boost en Easy Breathing van NAF. 

Huid en haar

Een gezond paard is te herkennen aan glanzende haren en een gezonde huid. Hier speelt regelmatig goed poetsen en wassen een grote rol bij. Natuurlijk wordt een gezonde huid ook gestimuleerd door de juiste voeding en supplementen, zoals lijnzaadolie en knoflook. 

Spieren, pezen en gewrichten 

Soepele spieren, sterke pezen en gewrichten zijn van enorm groot belang voor de algehele gezondheid van je paard. Hier hoort een goed trainingsschema bij, maar ook voeding speelt hierin een grote rol. Er zijn veel supplementen om de gezondheid van je paard te beschermen. Producten die geschikt zijn om de spieren, pezen en gewrichten te beschermen zijn onder andere Glucosamine, MSM Zwavel, NAF Superflex en NAF Superflex Pro.

Spijsvertering 

Zalda biedt verschillende producten die de maag en darmen van je paard beschermen. De NAF Haylage Balancer zorgt voor een maximale opname van voedingsstoffen uit ruwvoer om een gezonde en comfortabele darmwerking te behouden. De GastriAid van NAF bevordert optimale vertering en opname van voedingsstoffen. Psyllium van Pharmahorse is goed voor de darmwerking en zorgt voor een betere darmpassage. Dit product is ook aan te raden wanneer je paard zand eet. De Opkikker van NAF is een supplement op krachtvoeder met levende probiotische gist. Dit ondersteunt de darmwerking van het paard. 

Stress

Stressvolle situaties zijn tijdens het paardrijden niet altijd te vermijden. Stress bij het paard kan op verschillende manieren ontstaan. Bij Zalda vind je diverse producten die stress bij het paard kunnen verminderen. De Magic Poeder of Liquid van NAF is een rustgevend middel gebaseerd op magnesium en kruiden. De NAF Oestress is een speciaal supplement voor merries dat de hormonale cyclus op natuurlijke wijze ondersteunt. 

Wij bieden diverse supplementen die de algehele gezondheid, weerstand en het prestatievermogen van je paard ten goede komen. Zalda heeft een breed aanbod met producten zoals NAF Electrolytes, PAVO Rehydrate, Leovet VitMin-Activ en NAF M Fit. De Fenegriek van Sectolin is een uitstekend supplement ter ondersteuning van de algemene weerstand. 

 

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »