Abonneer op onze nieuwsbrief voor 10% korting
Gratis verzending vanaf €50,-
Lees meer

Go to account settings

Zomerdekens

Zomerdekens bieden bescherming aan je paard tijdens koudere zomerdagen. Zomerdekens zijn luchtig en ademend zodat je paard het niet te warm krijgt. Shop topmerken zoals Bucas, Rambo, Amigo, Kentucky en meer!

Zomerdekens beschermen je paard tijdens koudere zomerdagen. Zomerdekens zijn luchtig en ademend zodat je paard het niet te warm krijgt. Een zomerdeken is ook uiterst geschikt om je paard schoon te houden voor een wedstrijd of voor gebruik tijdens het transport. 

De richtlijnen voor het gebruik van een zomerdeken zijn dat boven de 15 graden een deken niet noodzakelijk is. Tussen de 10 en 15 graden volstaat een deken van 0 gram. Dit zijn richtlijnen voor ongeschoren paarden. Elk paard is natuurlijk anders en het ene paard heeft het sneller koud dan het andere. 

Zalda heeft een breed aanbod met diverse kleuren, printjes, modellen en maten van topmerken zoals Bucas, Rambo, Amigo, Kentucky en meer! 

Wat is de juiste maat voor je paard?

Measuring your horse

Bucas adviseert het volgende:
Meet uw paard vanaf (A) het midden van de borst over de schouder tot en met het verste deel van de bil (B). Als u uw paard gemeten heeft, kies dan de maat die het dichtste bij de afmeting van het paard zit (A-B).

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »