Abonneer op onze nieuwsbrief voor 10% korting
Gratis verzending vanaf €50,-
Lees meer

Go to account settings

Hulpteugels

Op zoek naar de perfecte hulpteugel voor dat beetje extra ondersteuning? Zalda heeft een breed aanbod aan hulpteugels zoals een martingaal, thiedeman of slofteugel.

Een hulpteugel kan net dat beetje extra ondersteuning bieden tijdens het rijden. Er zijn verschillende hulpteugels voor verschillende doeleinden. Deze shop je natuurlijk allemaal bij Zalda!

Een martingaal zorgt ervoor dat het paard zijn hoofd niet te ver naar boven kan bewegen, dit leidt ertoe dat het contact tussen de ruiter en het paard beschermt blijft. Wanneer het paard op de juiste wijze loopt, heeft de martingaal geen werking. 

Een thiedeman zorgt ervoor dat het paard zijn hoofd niet te ver omhoog of naar voren kan bewegen. Wanneer het paard op de juiste wijze loopt, heeft de thiedeman geen werking. 

Een slofteugel helpt om het hoofd van het paard naar beneden te brengen. Deze kan bevestigd worden aan de singel tussen de voorbenen van het paard of aan de zweetbladen van het zadel. Het gebruik van een slofteugel vereist een stille hand van de ruiter. 

Bij meer vragen over het gebruik van hulpteugels kun je altijd contact opnemen met Zalda Ruitersport! Wij helpen je graag verder!

 

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »