Abonneer op onze nieuwsbrief voor 10% korting
Gratis verzending vanaf €50,-
Lees meer

Go to account settings

Wasservice voor dekens, dekjes en zadelpads

Het regelmatig laten wassen en onderhouden van paardendekens, dekjes en zadelpads verlengt de levensduur van deze producten. Om de kwaliteit te bewaken wordt er gebruik gemaakt professionele machines en vloeibare zeep van topkwaliteit!

Het regelmatig laten wassen en onderhouden van paardendekens, dekjes en zadelpads verlengt de levensduur van de dekens. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er gebruik gemaakt professionele machines en wordt er vloeibare zeep van hoge kwaliteit gebruikt. Tevens worden de dekens standaard gedesinfecteerd voor overdraagbare ziektes zoals bv schimmel, daarbij kunnen de dekens ook waterdicht gemaakt worden. Na het wassen en drogen worden de overige haren zoveel mogelijk verwijderd. Is je deken ergens stuk? Ook dit kan gerepareerd worden. Daarna worden de dekens weer in plastic hoezen ingepakt zodat ze stofvrij kunnen worden opgeslagen. Elke maandag worden in onze winkel de dekens/dekjes opgehaald en de week erna worden ze netjes weer afgeleverd zodat u ze weer in onze winkel kunt ophalen.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. 

Contact

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »