Gratis verzending vanaf €50,- Lees meer

Go to account settings
01 Feb 2021

Pavo HealthBoost

Pavo HealthBoost

 

 

Over Pavo HealthBoost

Merk je dat de weerstand van je paard niet optimaal is? Is hij ziek geweest, heeft hij een operatie ondergaan, verandert er iets heel ingrijpends in zijn leefwereld (een verhuizing of het overlijden van een maatje) of is zijn conditie minder, bijvoorbeeld omdat hij ouder wordt? Dan is Pavo HealthBoost mogelijk de oplossing!

 

Een vitamine boost voor je paard!

Pavo HealthBoost bevat een uitgebreid scala aan vitaminen, antioxidanten en prebiotica, en is daarmee een echte ‘boost’ voor je paard. De natuurlijke vitamine E in combinatie met de natuurlijke CellProtect antioxidanten zorgen voor een nog betere beschikbaarheid van vitamine E en het neutraliseren van de vrije radicalen. Weerstand heeft alles te maken met een goede maag-darmwerking. Als probiotica wordt vaak gebruik gemaakt van levend gist, dat in de darm bijdraagt aan een gezonde darmflora. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat levend gist door de verwerking in een product veel van de werking verliest. In Pavo HealthBoost is daarom het prebioticum ‘Diamond V’ toegevoegd. Dat bevat voedingsstoffen die gezonde darmbacteriën nodig hebben, waardoor deze optimaal kunnen floreren.

 

Er is geen ijzer aan toegevoegd, omdat jarenlange monitoring van de gehalten in ruwvoer aantoont dat dat al in overvloedige mate beschikbaar is. Het bevat ook geen tarwe, dus prima geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor gluten.

 

 

Wat zijn CellProtect antioxidanten?

Bepaalde vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen worden aangeduid als antioxidanten. Ze beschermen het lichaam tegen de zogenaamde ‘vrije radicalen’. Dat zijn agressieve stoffen in het lichaam, die een rol spelen bij het bestrijden van schadelijke bacteriën, maar ook schade kunnen veroorzaken aan de eigen lichaamscellen. Een gebrek aan antioxidanten speelt bijvoorbeeld een rol bij vroegtijdige veroudering van cellen.

Synthetische vitamine E

Veel supplementen bevatten daarom antioxidanten, zoals vitamine E. Vaak wordt daar een synthetische variant van toegevoegd. Er zit bij paarden echter een maximum aan de hoeveelheid synthetische vitamine E die het lichaam opneemt.

 

CellProtect in Pavo-supplementen

CellProtect, dat in de vorm van een lichtgroene korrel in veel Pavo-supplementen zit, bevat natuurlijke antioxidanten, onder andere uit rozemarijn en curry. Deze zorgen ervoor dat er meer hulpstoffen worden opgenomen, die een ondersteunende rol spelen bij de bescherming tegen deze vrije radicalen, maar ook nuttig zijn voor andere lichaamsprocessen. CellProtect zorgt ervoor dat er meer vitamine E beschikbaar is voor andere noodzakelijke lichaamsprocessen, terwijl de natuurlijke antioxidanten bijdragen aan het neutraliseren van vrije radicalen.

 

Belangrijke eigenschappen van de HealthBoost

Het is een krachtige opkikker na een ziekte of een mindere periode

De HealthBoost ondersteunt het afweersysteem en de darmgezondheid van je paard

Het bevat vitaminen, prebiotica en natuurlijke antioxidanten

 

Toepassing HealthBoost

De HealthBoost is voor paarden die ziek zijn geweest of een verminderde conditie hebben.

Voor paarden met een slechte weerstand.

Voor futloze paarden die meer energie kunnen gebruiken.

Voor paarden die om een onbekende reden in een dip zitten.

 

 

Een paar eigenschappen van het slobber van Pavo:

Volwaardig krachtvoer, rijk gevitamineerd

Met hoog aandeel zuiver lijnzaad en rijk aan vitamine C

Veel zemelen voor stabiele vertering

Versnelt herstel

Het is eenvoudig te bereiden met warm water

 

 

Kom snel langs in de winkel en haal je emmer HealthBoost met je gratis slobber!

 

Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Recente artikelen

 1. Het wassen van je paard

  Het wassen van je paard

 2. Grooming Brush Paardenpraattv

  Grooming Brush Paardenpraattv

 3. Tips bij het koude weer!

  Tips bij het koude weer!

 4. Zadelpasservice

  Zadelpasservice

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »