Gratis verzending vanaf €50,- Lees meer

Go to account settings

Laarzen aanmeten

Bij Zalda Ruitersport bieden wij de mogelijkheid aan om je eigen laarzen te ontwerpen. Dit doen we in samenwerking met De Niro en Petrie. Kom bij ons langs en samen stellen wij jouw droomlaars samen.

Customize your boots

Bij Zalda Ruitersport bieden wij de mogelijkheid aan om je eigen laarzen te ontwerpen. Dit doen we in samenwerking met De Niro en Petrie.

 

Stel je eigen unieke De Niro laars samen!

Je eigen unieke rijlaarzen zelf samenstellen met oneindig veel opties?
Dat kan bij De Niro Boot Co!

Ruiters van over de  hele wereld waarderen het Italiaanse De Niro vakmanschap, de onberispelijke kwaliteit en de persoonlijke styling die De Niro Boot Co kenmerkt.

Deze De Niro Boots worden door ervaren ambachtslieden vakkundig handgemaakt, in de stad Casarano in Zuid-Italië.

Aandacht voor detail, het gebruik van het fijnste leder, talent en intuïtie voor innovatie zijn al ruim dertig jaar kenmerkend voor het merk De Niro Co. Er zijn al vele populaire ontwerpen, maar deze boots kun je zelf personaliseren en er helemaal je eigen creatie van maken, iedere ruiter kan zijn eigen smaak uiten en een statement maken. 

 

Customize your boots van Petrie!

Vanuit de gedachte comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen passend bij elke gelegenheid. Van een ontspannen buitenrit tot geconcentreerd aantreden in de ring. Onovertroffen schoonheid in een oogopslag. Sommigen door saillante details, anderen opmerkelijk door eenvoud. Wat Petrie ook ontwerpt, aan kwaliteit doen we geen concessies. Al onze rijlaarzen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd kalfs- en rundleer en bewerkt tot een perfecte pasvorm. Het maken van een Petrie-rijlaars gebeurt op een milieuvriendelijke manier. Het hele proces bestaat uit 280 handelingen, waarvan er veel handmatig zijn. Naast de collectie van Petrie kun je nu ook je eigen droomlaars samenstellen.

Zalda Ruitersport begeleid je in het samenstellen van je droomlaars!

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. 

Contact

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »