Laarzen aanmeten

Customize your boots van Petrie 

Bij Zalda Ruitersport bieden wij de mogelijkheid aan om je eigen laarzen te ontwerpen. Dit doen we in samenwerking met Petrie. https://www.customizeyourboots.nl/

Vanuit de gedachte comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen passend bij elke gelegenheid. Van een ontspannen buitenrit tot geconcentreerd aantreden in de ring. Onovertroffen schoonheid in een oogopslag. Sommigen door saillante details, anderen opmerkelijk door eenvoud. Wat Petrie ook ontwerpt, aan kwaliteit doen we geen concessies. Al onze rijlaarzen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd kalfs- en rundleer en bewerkt tot een perfecte pasvorm. Het maken van een Petrie-rijlaars gebeurt op een milieuvriendelijke manier. Het hele proces bestaat uit 280 handelingen, waarvan er veel handmatig zijn. Naast de collectie van Petrie kun je nu ook je eigen droomlaars samenstellen, samen met Zalda Ruitersport is dat geen probleem en begeleiden we je in het samenstellen van je droomlaars.

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. 

https://www.zalda.nl/service/contact/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »