Gratis verzending vanaf €50,- Lees meer

Go to account settings

Zweetdekens

Een zweetdeken wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat je paard niet te snel afkoelt na het rijden. Een zweetdeken is gemaakt van fleece en is daarom geschikt om het zweet snel op te nemen en af te voeren.

Een zweetdeken wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat je paard niet te snel afkoelt na het rijden. Een zweetdeken is gemaakt van fleece en is daarom geschikt om het zweet snel op te nemen en af te voeren. Vooral bij koude temperaturen is het verstandig om na het rijden een zweetdeken te gebruiken, zo zorg je dat je paard niet te snel afkoelt en verklein je het risico op stijve spieren. 

Zalda heeft een breed aanbod aan zweetdekens in diverse maten, modellen, kleuren en printjes. Uiteraard bieden we enkel de beste merken zoals Eskadron, Bucas, Rambo, HB Ruitersport, Kentucky, QHP en meer! 

Het vinden van de perfecte maat: 

Measuring your horse

Bucas adviseert het volgende:
Meet je paard vanaf (A) het midden van de borst over de schouder tot en met het verste deel van de bil (B). Als je je paard gemeten hebt, kies dan de maat die het dichtste bij de afmeting van het paard zit (A-B).

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »