Gratis verzending vanaf €50,- Lees meer

Go to account settings

Veiligheid

Veiligheid staat voorop als het om paardrijden gaat! Daarom hebben wij een ruim assortiment aan caps en freejump stijgbeugels.

Op zoek naar een nieuwe paardrijcap of je is je oude cap aan vervanging toe bekijk deze dan in onze shop. Hier zul je o.a. de merken Samshield, BR, Harry`s Horse en Uvex aantreffen, Al onze caps voldoen aan de veiligheidsnorm, want veiligheid staat voorop! Om de goede maat cap te bestellen kun je zelf de omtrek van je hoofd meten, dat doe door met een meetlint rondom het hoofd, vlak boven de wenkbrauwen en 2 cm boven je oren. Op deze manier krijg je een aantal centimeter die gelijk staat aan de maat die je moet hebben. 

In onze shop vindt je onder de categorie veiligheid ook Freejump stijgbeugels deze zijn ontwikkeld om de ruiter te bedienen.  Freejump is toonaangevend op het gebied van innovatieve en technische producten. De producten zijn ontworpen voor prestaties, comfort en veiligheid van zowel ruiter als paard. Ze zijn voorzien van een flexibele buitenkant waardoor je nooit klem komt te zitten in de beugels!

 

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »