Menu
EUR
DeNiro Boot Co.

DeNiro Boot Co.

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0

Over De Niro Boot Co. 

Opgericht in 1981 in het Zuiden van Italië. De Niro staat bekend om de hoge kwaliteit en de opvallende uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om je laars volledig te personaliseren, maar De Niro heeft ook standaardlaarzen voor de recreatieve ruiter. 

Kwaliteit en vakmanschap 

De Niro Boot Co. staat synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Elk paar laarzen wordt met de hand gemaakt van enkel de beste grondstoffen. Het leder wordt met een speciale behandeling waterdicht gemaakt om ervoor te zorgen dat de laarzen zo lang mogelijk meegaan. 

Daarnaast maakt De Niro Boot Co. gebruik van een Vibram zool voor een ultiem comfort tijdens het rijden. Deze anti-slip zool zorgt voor een goede grip en maximale veiligheid. 

Ten slotte zit op elke De Niro laars een Titan Zipper. Deze rits is ultra sterk en maakt de laars extra duurzaam.

Fun fact

In elk product van De Niro zit één cent verborgen. Het verhaal is namelijk dat een ruiter die een paar De Niro laarzen droeg iets raars voelde in deze laars. Dit merkte hij op tijdens een wedstrijd, uiteindelijk heeft hij ondanks het rare gevoel in zijn laars de wedstrijd gewonnen. Toen hij zij laarzen liet controleren bleek er één cent tussen het leer van de laars. Er was niemand die kon verklaren hoe die cent daar terecht was gekomen, maar de ruiter wilde hem laten zitten als geluksmuntje. Om iedereen dit geluk toe te wensen zit er nu in elk De Niro product, één cent verborgen. 

Bij Zalda Ruitersport

Bij Zalda kunnen we je helpen met het personaliseren van je De Niro laars. Wij hebben al jaren ervaring met de laarzen van De Niro en weten wat mogelijk is en wat een mooi eindresultaat geeft. Daarnaast kunnen we de laarzen goed aanmeten zodat je zeker weet dat je de juiste maat hebt. We stellen samen met jou een mooie laars samen, die wij dan bestellen bij De Niro. Daar wordt de laars speciaal voor jou met de hand gemaakt. Wanneer wij deze laars dan ontvangen in de winkel nemen we contact met jou op en dan kan jij stralen met je zelfgemaakte laarzen die volledig uniek zijn. Hoe gaaf is dat?  


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »