Menu
EUR
Droge, gespleten of afbrokkelende hoeven? Probeer NAF Pro Feet

Droge, gespleten of afbrokkelende hoeven? Probeer NAF Pro Feet

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0

Droge hoeven

In de zomer hebben veel paarden last van droge hoeven. Zeker tijdens de droge periodes zoals de afgelopen jaren, zien we dit ook in de hoeven van onze paarden terug. Het hoorn van de hoef heeft vocht nodig om gezond en elastisch te blijven. Door een langdurig gebrek aan vocht wordt de hoef kwetsbaarder en minder elastisch. Dit kan leiden tot gespleten, gescheurde of afbrokkelende hoeven. 

Om te voorkomen dat jouw paard hier last van gaat krijgen moet je dus extra vocht inbrengen bij de hoeven. Je kan dit doen door de benen af te spuiten, maar zeker als het warm is droogt dit erg snel op. Om je paard met elk been in een emmer water te zetten is ook in vele gevallen niet ideaal. Wij zijn fan van NAF Pro Feet

NAF Pro Feet 

NAF Pro Feet is ontwikkeld door dierenartsen en wetenschappers en goedgekeurd door hoefsmeden. Pro Feet bevat het aanbevolen niveau biotine in combinatie met andere voedingsstoffen zoals methionine, biologisch zwavel, zink, vitaminecomplexen en mineralen. 

Daarnaast bevat Pro Feet een natuurlijk antioxidantencomplex om de gezondheid van de hoeven en de vacht te ondersteunen door middel van holistische ondersteuning van het hele systeem. NAF Pro Feet helpt bij het ondersteunen van de algemene gezondheid van het paard wat zal weerspiegelen in een gezonde vacht en sterke hoeven. 

Instructies

Gebruik Pro Feet op advies van uw hoefsmid bij een slechte hoefgezondheid.

Gewicht paard Dosering ml per dag
600 kg +  30
400 - 600 kg 25
Lage dosering  15
Pony's  15
Lage dosering 10

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »