Abonneer op onze nieuwsbrief voor 10% korting
Gratis verzending vanaf €50,-
Lees meer

Go to account settings

Primeval

Voeding is de basis voor een goede gezondheid van het paard. Soms zijn er situaties waarin het paard een verhoogde behoefte heeft aan ondersteuning van de gezondheid. De voeding aanvullen met een supplement is dan een voor de hand liggende keuze. Er bestaan echter vele voedingssupplementen en daarbij ook veel verschillen in kwaliteit.

PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. 

Bij PrimeVal is wetenschappelijk onderzoek de basis van de producten, samenstelling en ingrediënten.

PrimeVal producten kenmerken zich door de hoge biologische beschikbaarheid van de ingrediënten. Dat wil zeggen dat de ingrediënten zeer goed worden opgenomen, direct beschikbaar zijn voor het lichaam en op de juiste plaats in het lichaam terechtkomen. Zo kunnen de ingrediënten direct de gezondheid van het paard ondersteunen.

Nieuwsbrief

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »