Menu
EUR
De dekens van Bucas Nederland

De dekens van Bucas Nederland

Door: Zalda Ruitersport Reacties: 0


Heeft u nog steeds vragen na het lezen van deze blog? Dan kunt u altijd langskomen in de winkel of contact met ons opnemen!

☎ 043 220 01 75

✉ [email protected]

 

Zalda Ruitersport, Tuin & Dier

Heerderweg 4

6267NH Cadier en Keer

 

 

Bucas buzz off x

De Bucas buzz off X deken is een sterke, zachte, flexibele vliegendeken met een extra lange hals en gaat over de oren heen zo blijven de manen ook beschermd. De deken werkt fluwerend en verkoelend.

 

 

Bucas classic vliegendeken buzz off

De Bucas classic vliegen deken buzz off is een fijne flexibele vliegendeken. De deken heeft een ademende gladde voering en plooien bij de schouders voor extra bewegingsvrijheid en een brede en elastische buikvlak. Ook werkt deze deken verkoelend in de zon.

 

 

Bucas competition cooler

Luchtige deken met een “stay-dry fleece” stof. Het ‘Stay-dry’ bovenste gedeelte zal het paard droog en comfortabel houden en het onderste gaas gedeelte zal helpen om het paard koel te houden, terwijl de lucht makkelijk kan circuleren.

 

 

Eczeem deken sweet-itch

De Bucas eczeem deken sweet-itch is gemaakt van een speciaal ontwikkelde stof die zelfs te kleinste insecten tegenhoudt. Het ontwerp is een volledige ‘body cover’, met een halsstuk tot aan de oren om zo de manen volledig te beschermen. Een elastische, afneembare buikflap beschermt de gehele onderbuik van het paard, van ellenboog tot kruis. Schouderplooien zorgen voor extra bewegingsvrijheid.

 

 

Bucas therapy cooler light

De Bucas therapy cooler light is een fijne therapy deken die helpt tegen vele medische problemen. Het stimuleert de bloed circulatie, de deken is voorzien van een vliegenstof die extra ventilerend is. Ook deze deken heeft ruime schouderplooien. De nieuwe gepatenteerde Snap-lock magnetische voor- en interne kruissingels houden de deken op zijn plaats.

 

 

Bucas power cooler

De Bucas power cooler is een high performance, lichtgewicht multifunctionele deken die ideaal is als zweetdeken, voor warme wedstrijddagen of reizen. Het heeft een enkele laag van Stay-Dry stof, waardoor het paard altijd droog blijft.

 

 

Bucas vliegendeken buzz off met vliegenmasker

De Bucas vliegendeken buzz off deken beschermt het lijf van het paard. De buikflap zorgt ervoor dat de deken goed blijft zitten en biedt ook bescherming. Het Buzz-Off Zebra vliegenmasker kan gebruikt worden in combinatie met de Buzz-Off Zebra deken of zelfstandig en biedt volledige bescherming tegen de insecten. Het masker blijft goed zitten door een verstelbare elastische band.

 

 

Bucas vliegendeken full neck buzz off

De Bucas vliegendeken full neck buzz off beschermt het lijf en de hals van het paard. De deken heeft tevens plooien bij de schouders en een breed buikvlak. De buikflap zorgt ervoor dat de deken goed blijft zitten en biedt ook bescherming.

 

 

Bucas vliegenmasker deluxe

Het Bucas vliegenmasker is een nieuwe uitvoering. Het masker heeft een extra open stof zodat het paard er makkelijk doorheen kan kijken en extra neusbedekking zodat dit beter beschermd is.

 

 

 

TIPS AND TRICKS

Hier nog een paar tips and tricks :)

 

vliegendeken of eczeemdeken?

 

werking van zebraprint


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »