Paardendekens

De juiste deken maat| Zalda Ruitersport

Voor iedere weersomstandigheden shop bij Zalda een Paardendeken die het comfort van je paard vergroot. Niet alleen in de winter en bij wind en regen, maar ook als het zonnetjes schijnt moet je je paard beschermen tegen de weersinvloeden. Zo vindt je hier winterdekens, vliegendekens, dekens die waterdicht zijn, zomerdekens, zweetdekens, eczeemdekens en nog veel meer! Van o.a. de merken Bucas, QHP, Eskadron, Harry`s Horse, en BR.

De zomer komt eraan! Shop op deze pagina ook voor Vliegendekens en Vliegenmaskers en Vliegenkappen met of zonder oren, voor ieder wat wils!

Naast onze Paardendekens vindt je hier ook de mooiste Zadeldekjes! Zadeldekjes zijn niet alleen functioneel omdat de onderkant van het dekje het zadel beschermt tegen het zweet van jouw paard tijdens het rijden. Maar is zeer zeker ook een trendy accessoire. Je shopt ze hier in vele kleuren en vormen en van de beste kwaliteitsmerken! zoals Eskadron, Ankie, QHP, HV Polo, Harcour en Kingsland. Onze shop wordt elke dag aangevuld, dus hou een oogje in het zeil!

Bucas winterdekens Bucas winterdekens| Zalda Ruitersport

Deken tips Tips bij koud weer| Zalda Ruitersport

Pagina 1 van 7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »